Medewerker Publiek (open - Code 215.C.741)

Functie: Medewerker Publiek
Duur: 6 maanden
Optie tot verlenging: 2 x 6 maand(en)
Uren per week: 24 tot 32
Aanvang: Z.s.m
Opleidingsniveau: MBO
Regio: Zuid-Holland
Reageren kan tot: Woensdag 12 september 2018
---

Organisatie:
Bouw mee met de gemeente. De gemeente is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in de gemeente om draait!

De gemeente is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. De gemeente is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening:
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

---

Team Frontoffice Burgerzaken/ Klantcontact Centrum:
De afdeling is verantwoordelijk voor de eerstelijns klantencontact voor balie, telefoon, post, e-mail en internetvragen. Het team vervult alle taken op het gebied van de Basisregistratie Personen, naturalisatie, verkiezingen en producten en diensten van de burgerlijke stand. Inwoners kunnen bij ons terecht voor diverse producten en diensten, zoals: paspoorten, uittreksels uit het geboorteregister, rijbewijzen, huwelijksaktes en geboorteaangiften. De centrale toegang tot de gemeente voor inwoner, bedrijven en instellingen die informatie een product of dienst willen verkrijgen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen liggen bij ons. Ben je dienstverlenend dan pas je wellicht goed bij ons.

---

Opdracht:
Jij bent het visitekaartje van de gemeente. Het eerste aanspreekpunt voor de burger, zowel aan de balie als aan de telefoon. Je geeft de burger een welkom gevoel. Je levert telefonisch informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen en je verzorgt de aanvragen van o.a. paspoorten en rijbewijzen en de verwerking ervan aan de balie.

---

Beschikt over:

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare werkervaring met het registreren van niet ingezetene in het BRP;
  • Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase;

---

Je bent:

  • Je bent representatief en stressbestendig;
  • Daarnaast heb je relativeringsvermogen en weet jij jezelf goed te verwoorden;
  • Klantgerichtheid en accuratesse zijn voor jou vanzelfsprekend.

---

CV-eisen:
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

---

Werkdagen:
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

---

Overige informatie:

FPDM zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP