info@breakfit.nl |   06 - 1249 9615

Over BreakFit

BreakFit is sinds 2006 aanbieder van workshops, lessenseries en schoolprojecten voor o.a. het primiar onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, VSO, TSO en BSO. Inmiddels is BreakFit uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van culturele-en sportactiviteiten. Met diverse workshops en lessenseries binnen de categorieën: Beeldende Kunst & Techniek, Circus, Dans, Digitale Media, Muziek, Sport & Health en Theater kun je met een dag, dagdeel of meerdere dagen georganiseerd door BreakFit alle kanten op.

Je kunt met een dag, dagdeel of meerdere dagen georganiseerd door BreakFit alle kanten op. BreakFit blijft met haar collega’s, docenten, kunstenaars en artiesten continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe creatieve ideeën, waardoor het aanbod steeds weer vernieuwd is. Wij bieden meer dan alleen het verzorgen van workshops. Onze docenten proberen door middel van de workshops ook een aantal universele principes mee te geven zoals, uit je comfortzone stappen, jezelf leren presenteren, respect, plezier, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijke ontwikkeling.

Onze workshopleiders zorgen ervoor dat elke leerling geïnspireerd en gemotiveerd raakt tijdens de workshops en/of lessen. Onze workshopleiders zijn gedreven en weten als geen ander hoe zij de leerling meekrijgen.

Tijdens onze projecten en programma's zijn leerlingen altijd actief aan het werk. De kunstvakdocenten begeleiden de leerlingen in hun creatieve proces. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze projecten. We werken met gekwalificeerde workshopleiders.