info@breakfit.nl | 085 - 06 07 499

Missie

BreakFit Nederland wil de creativiteit van kinderen en jongeren stimuleren. We willen ze prikkelen, uitdagen en in aanraking laten komen met diverse activiteiten. We willen ze de rijkdom en diversiteit van kunst, cultuur, multimedia en sport laten zien en ervaren. Al ruim 14 jaar komt BreakFit op scholen. We werken inmiddels met vele basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang organisaties samen. We maken kennis met uw school. Samen met de leerkrachten en/of locatie managers proberen we hun ambities vorm te geven. Soms is het een kwestie van meedenken, soms organiseren we bijzondere workshops, projectdagen en andere keren lessenreeksen waarbij we de diepte ingaan. Met onze schatkist gevuld met meer dan 130 activiteiten in de vorm van workshops, lessenseries, naschoolse programma's, schoolprojecten en 750 workshopleiders in elke Provincie van Nederland hopen we de ambities van alle scholen en kinderopvang organisaties werkelijkheid te laten worden. Binnen de kaders van de school, maken wij met onze ervaring in organiseren, met ons vernieuwende aanbod en onze persoonlijke drive dit mogelijk.
Visie

Alles met passie! We investeren in workshops, lessenreeksen, naschoolse programma's en diverse schoolprojecten die nauw aansluiten op de leefwereld van kinderen en jongeren. We luisteren naar onderwijsinstellingen. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen, zijn eigen ideeën over hoe het onderwijs ingericht kan worden. We willen graag weten wat op elke school speelt, zodat we met onze workshops, lessenreeksen, projecten en workshopleiders daarop kunnen aansluiten.

We inspireren kinderen en jongeren met voorbeelden uit hun dagelijks leven, we slaan een brug tussen maatschappelijke vraagstukken, kunst en creativiteit. We ontzorgen scholen met zowel een divers aanbod aan workshops, lessenreeksen en schoolprojecten, als een vernieuwende en accurate service. We helpen scholen hun activiteiten programma te ontwikkelen en te organiseren. We komen graag langs als dat nodig is!

We zijn een duurzaam bedrijf. Duurzaam in de zin van dat we langdurig willen bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van deelnemers. Onze activiteiten vinden aansluiting bij het het curriculum van o.a. scholen en kunnen zodoende ingebed worden in het jaarprogramma. We tonen de wereld van kunst, cultuur en sport aan kinderen en jongeren. We laten deelnemers actief kennismaken met verschillende vormen van creatieve uitingen. We helpen hun creativiteit te ontwikkelen. We leggen waardevolle verbanden tussen leerlingen, scholen en nieuwe inspirerende activiteiten. We gaan in gesprek met onze opdrachtgevers – scholen – en luisteren naar hun wensen en ervaringen. Op basis daarvan maken we samen een activiteitenprogramma en zoeken we kunstenaars/workshopleiders die daarbij passen. We gaan altijd voor de juiste match!


We werken op locatie in heel NL

14 jaar ervaring met het onderwijs

Voor één klas of de hele school

Kennis maken? Wij komen langs!