info@breakfit.nl | 085 - 06 07 499

Actief in elke Provincie van Nederland

BreakFit is een van de grotere activiteiten organisatie in Nederland. Door de schaal waar wij op werken kunnen we in heel Nederland workshops organiseren. We hebben workshopleiders door het hele land en beschikken over een eigen netwerk / systeem databeheer. BreakFit werkt met Provincie-teams. Dit houdt in dat wij in elke Provincie van Nederland een eigen BreakFit-Team hebben opgericht.

Eigen netwerk

Onze workshopleiders maken de workshops tot een succes. Zij komen bij de scholen langs en laten de leerlingen kennismaken met de kunstdisciplines. We werken samen met 750 workshopleiders. Elke workshopleider heeft zijn of haar expertise. We kunnen daardoor een zo goed mogelijke match maken tussen de school, de leerlingen en de workshopleiders.

Ruim 130 activiteiten

Het hele jaar door vernieuwen we ons aanbod. Momenteel bieden we 130 workshops in alle kunst en sportdisciplines aan. Dit zijn soms klassieke workshops, zoals Theatersport en Streetdance, maar ook vernieuwende workshops zoals Vloggen, Green Screen en het werken met een 3D pen. We ontwikkelen zelf workshops en projecten. We staan hiermee dicht bij de leefwereld van de kinderen en kunnen hun verwonderen en verrassen.

Onderwijs met ambitie

We komen op veel scholen en praten met veel leerkrachten. Al deze leerkrachten hebben voor ogen welke richting ze op willen met hun cultuurprogramma. Ze hebben een stip op de horizon. Vaak ontbreekt het echter aan tijd, kennis of middelen om dit ook te realiseren. Wij willen deze ambities werkelijkheid laten worden. We vernieuwen continu ons aanbod en denken mee met de leerkrachten over hoe hun ideeën uitgevoerd kunnen werken.

Laat je verassen en inspireren

We vinden het belangrijk om leerkrachten te ontmoeten, om kennis te maken en de wensen van de school te horen. We merken dat we daardoor vaak beter begrijpen wat een school graag wil, en dat helpt ons weer bij het organiseren van een geweldige workshop of dagproject.

Van 10 tot 5000 leerlingen

Sommige scholen zijn klein, sommige scholen zijn groot. Soms zoek je een workshop voor 10 deelnemers uit het onderwijs en soms voor de hele school. We vinden elke invulling even belangrijk en organiseren het allemaal met even veel aandacht en zorg.

Partnerschap | Verbinden & Samenwerken

In gesprek met scholen leer je de identiteiten van de scholen kennen. Iedere school is weer anders en heeft bepaalde behoeftes en verwachtingen. We begrijpen dat een opzet van een workshop of een bepaald type workshopleider dan juist wel of niet geschikt is. We zoeken altijd naar een optimale match tussen de wensen van een school, de workshop en de workshopleider.

Ruim 14 jaar ervaring

BreakFit organiseert sinds 2006 workshops, dagprojecten en lessenreeksen voor o.a. het primair, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en kinderopvang. We zijn inmiddels op vele scholen geweest en sommige scholen komen al langer dan 5 jaar achter elkaar bij ons terug!

We werken op locatie in heel NL

14 jaar ervaring met het onderwijs

Voor één klas of de hele school

Kennis maken? Wij komen langs!